ČOKOLADA / mliječna (Barry Callebaut)

Premium belgijska čokolada za glaziranje, modeliranje i kreme

196,88 

Barry Callebaut mliječna čokolada, prepoznaje se po svom bogatom mliječnom okusu i savršenoj ravnoteži između slatkoće i kakaa. S visokim udjelom mlijeka i prepoznatljivom kremastom teksturom, ova čokolada pruža izvanredno iskustvo uživanja. Idealan je sastojak za širok raspon slastičarskih i kulinarskih primjena.

Idealna je za širok raspon primjena:

• Praline i nadjeve – za izradu glatkih ganache-a i punjenja
• Glazure i preljeve – koristi se za glazure s finim mliječnim okusom i glatkom teksturom
• Mousse i kreme – doprinosi bogatoj i kremastoj strukturi
• Biskvite i kekse – dodaje mliječnu notu i savršena je za tijesta
• Sladolede i semifreddo – odlična za izradu kremastih sladoleda s punim mliječnim okusom
• Dekoracije i čokoladne umake – koristi se za modeliranje dekoracija i slatkih umaka

Barry Callebaut mliječna čokolada je idealan odabir za slastičare i kuhinje koje žele osigurati vrhunsku kvalitetu, bogatstvo okusa i izuzetnu teksturu u svojim slasticama i jelima.

Cijena €/kg

13,75

Pakiranje

10 kg

Proizvođač

Barry Callebaut