ČOKOLADA / bijela (Barry Callebaut)

Premium belgijska čokolada za glaziranje, modeliranje i kreme

196,25 

Barry Callebaut bijela čokolada vrhunske kvalitete ima bogat mliječni okus i glatku, kremastu teksturu. S visokim udjelom mlijeka i kakao maslaca, ova čokolada pruža savršenu ravnotežu slatkoće i kremastosti. Njena izvanredna fluidnost čini je idealnim sastojkom za različite slastičarske primjene.

Idealna je za širok raspon primjena:

• Praline i punjenja – savršena za ganache i nadjeve s voćnim ili orašastim notama
• Glazure i preljeve – osigurava sjajnu i glatku završnicu
• Mousse i kreme – pruža bogatu, kremastu strukturu
• Biskvite i kekse – dodaje finu mliječnu notu tijestu
• Sladolede i semifreddo – savršena za aromatične, baršunaste teksture
• Modeliranje i dekoracije – jednostavna za oblikovanje i izradu dekoracija

Barry Callebaut bijela čokolada je izvrstan izbor za profesionalce i ljubitelje slastica, koji žele postići vrhunsku kvalitetu i sofisticiran okus u svojim kreacijama.

Cijena €/kg

13,70

Pakiranje

10 kg

Proizvođač

Barry Callebaut